Over ons

Ontdek Deja-Vu Restaurant Nuenen. Wij willen een onbeperkte Asian-Fusion van hoog niveau bieden. Bij ons dineert u zonder tijdslimiet.

Deja-Vu, onbeperkt genieten in Nuenen

Ontdek een All You Can Eat ervaring met A La Carte gevoel. De term All You Can Eat gebruiken we daarom liever niet. We noemen het een onbeperkte culinaire ervaring. Bij ons geniet u onbeperkt en zonder tijdslimiet van alle verrassende gerechten op de menukaart.

De keukenbrigade kookt met passie en kennis van zowel de Aziatische als de Europese keuken. Dit levert een uniek Fusion aanbod op dat u niet snel ergens anders terug zult vinden. Met traditionele Kantonese en Szechuan smaken maar ook voor Sushi en  het meest malse stuk vlees komt u naar Deja Vu Nuenen.

Ontdek onze veelzijdigheid in een relaxte en ongedwongen sfeer. U kunt per ronde één gerecht per persoon bestellen. Geniet samen zonder tijdslimiet van smaakvolle gerechten in mooie porties die het toelaten om veel verschillende rondes te eten. Het aantal rondes is bij ons dan ook onbeperkt!     

Ontdek geheel in uw eigen tempo de veelzijdigheid en originaliteit van de gerechten bij Deja-Vu. 

Onze vestigingen

Deja-Vu Veldhoven bevindt zich in een sfeervol pand met centrale ligging en goede bereikbaarheid. Bekijk de website voor meer informatie.

Deja-Vu in Dijkerhoek, Holten. Op een sfeervolle locatie die bij Holtenaren bekend is van het partycentrum dat hier voorheen gevestigd was.

Reserveer gemakkelijk online. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

Actueel

Op dit moment zijn er geen berichten